Αποστολή με BOX NOW μόνο με 1,40€ μέχρι 31 Μαΐου. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας 35 € και άνω!

Ποια είναι τα βλαβερά συστατικά των καλλυντικών που χρειάζεται να αποφεύγονται;

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα βλαβερά συστατικά που θεωρούνται «ύποπτα» για διάφορα προβλήματα υγείας. Σε γενικές γραμμές, καλό είναι να χρησιμοποιούμε καλλυντικά που έχουν απλή και φυσική σύνθεση, δεν περιέχουν πολλά χημικά συστατικά και πρόσθετες ουσίες και είναι απαλά και προστατευτικά προς την επιδερμίδα.

Read more

Τα 9 πιο γνωστά κορεάτικα συστατικά καλλυντικών και πως βοηθάνε την επιδερμίδα σου

Οι Ασιάτες έχουν παράδοση ως προς την δημιουργία καλλυντικών από φυσικά συστατικά, κυρίως βότανα και για αυτό και τα περισσότερα καλλυντικά τους δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες αλλά είναι το ίδιο αποτελεσματικά με τα υπόλοιπα της αγοράς. Πολλά από αυτά τα συστατικά είναι γνωστά στο ευρύ κοινό καθώς έχουν και άλλες χρήσεις σε άλλες χώρες αλλά πολλά από αυτά παράγονται και χρησιμοποιούνται μόνο στην Ασία. 

Read more

10 μύθοι για τα κορεάτικα καλλυντικά

Καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε τις απορίες σας σχετικά με τα κορεάτικα καλλυντικά μέσα από την επικοινωνία μαζί σας στους λογαριασμούς μας στα social media  και μέσω του website μας. Πολύ συχνά οι συγκεκριμένες απορίες δημιουργούνται λόγω των μύθων που κυκλοφορούν γύρω από το K-Beauty και τα κορεάτικα καλλυντικά. 

Read more

Κρέμα ματιών: Ποια να επιλέξεις και ποια ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σου

Τα μάτια μας είναι το σημείο στο πρόσωπό μας που χρειάζεται τη μεγαλύτερη φροντίδα! Στην περιοχή των ματιών η επιδερμίδα είναι 4 φορές πιο λεπτή από το υπόλοιπο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ενισχύει την ανάπτυξη διαφόρων ατελειών όπως οι ρυτίδες και οι μαύροι κύκλοι.

Read more

Ποιο αντηλιακό να επιλέξω; Ποιο αντηλιακό ταιριάζει στην επιδερμίδα μου;

Ποιό αντηλιακό να επιλέξω; Ποιές ακτίνες δημιουργούν πρόβλημα στην επιδερμίδα μου; Τι δείκτη προστασίας SPF χρειάζεται να έχει;  Ποιά η διαφορά φυσικών και χημικών αντηιακών;  Όλες οι απαντήσεις στο αναλυτικό μας άρθρο για τα αντηλιακά!

Read more

Vegan Καλλυντικά: Τι είναι και πως θα τα ξεχωρίσεις

Τι είναι τα vegan καλλυντικά; Πώς θα ξεχωρίσεις ποια από αυτά είναι vegan ή cruelty free; Τι χρειάζεται να προσέξεις;

Read more

Ποιά είναι τα οφέλη της βιταμίνης C στο πρόσωπο; Τι χρειάζεται να προσέξεις;

Οι ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης C στο πρόσωπο, πώς θα εφαρμόσεις την βιταμίνη C στο δέρμα και ποια τα οφέλη της εφαρμογής της;

Read more

Ακμή: Μύθοι και αλήθειες

Στο παρόν άρθρο συλλέξαμε και καταρρίψαμε για σένα τους πιο κοινούς μύθους που κυκλοφορούν γύρω από την ακμή. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποιους από αυτούς έχεις πιστέψει και εσύ, και να τους αποχαιρετήσεις μια για πάντα.

Read more

Προϊόντα περιποίησης προσώπου με ή χωρίς άρωμα: ένα από τα μεγαλύτερα debate στο χώρο του skincare.

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τι συμβαίνει με τα συνθετικά αρώματα και τις προσθήκες αιθέριων ελαίων στα προϊόντα προσώπου, τα οποία μπορεί να σε χαλαρώνουν και να σε ευχαριστούν, αλλά πολλές φορές μπορεί να κρύβουν πολλά μυστικά. 

Read more

Χημική Απολέπιση: Mια άγνωστη διαδικασία; Όχι πια!

Στο νέο μας άρθρο θα σου αποκαλύψουμε όλα τα καλά κρυμμένα μυστικά της απολέπισης (χημικής και μη) για να ξέρεις τι κάνεις, τα Dos αλλά και τα Don’ts και φυσικά θα σου προτείνουμε tips και προϊόντα που μπορείς να δοκιμάσεις - και να μας ευγνωμονείς!

Read more
Product added to wishlist