Δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά για παραγγελίες αξίας 35 ευρώ και άνω!

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της επιχείρησης με την επωνυμία «ΓΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ», με έδρα στην Αθήνα, οδός Παπαδά 53 (ΤΚ 11526), ΑΦΜ: 139775660 (ΔΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ).

1. Πεδίο Εφαρμογής

Η παρούσα πολιτική απορρήτου εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η ιστοσελίδα της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΓΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ», με έδρα στην Αθήνα, οδό Παπαδά 53 (ΤΚ 11526), ΑΦΜ: 139775660 (ΔΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ) [εφεξής «SkinBox»] (συλλέγει, χρησιμοποιεί, επεξεργάζεται, αποθηκεύει, διαχειρίζεται, διαβιβάζει και προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (στο εξής «Πληροφορίες»), ώστε να πληρούνται τα πρότυπα προστασίας δεδομένων της εταιρείας και να συμμορφώνεται με το νόμο. Η πολιτική απορρήτου αφορούσα στον Ιστότοπο www.skinbox.gr (εφεξής καλούμενος “Δικτυακός Τόπος”), συντάχθηκε συμμορφούμενη με τον ΓΚΠΔ 679/2018 (εφεξής καλούμενος “GDPR”), ο οποίος συνιστά μία άμεσα δεσμευτική νομοθετική πράξη.  To SkinBox δεσμεύεται να προστατέψει το απόρρητο των επισκεπτών και των χρηστών/πελατών του ιστοτόπου www.skinbox.gr. H παρούσα πολιτική απορρήτου ισχύει για όλες τις πληροφορίες στις οποίες έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε τρίτος (στο εξής ο «Χρήστης ή/και Πελάτης») ή τις οποίες διαχειρίζεται το SkinBox μέσω της πλατφόρμας www.skinbox.gr. Η πλατφόρμα  www.skinbox.gr δεν απευθύνεται σε παιδιά. Αν δεν έχετε ενηλικιωθεί ή δεν είστε σε θέση να συνάψετε νομικά δεσμευτικές συμφωνίες στη χώρα σας, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε αυτόν το Δικτυακό Τόπο. Αν πιστεύετε ότι έχουμε λάβει δεδομένα από άτομο που προστατεύεται από τους νόμους για την προστασία των παιδιών χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η απαραίτητη γονική συναίνεση, ενημερώστε μας αμέσως και θα λάβουμε εύλογα μέτρα για την ασφαλή διαγραφή αυτών των δεδομένων.  Η παρούσα πολιτική δεν ισχύει για πληροφορίες οι οποίες συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε άλλου δικτυακού τόπου ή για πρακτικές εταιρειών τις οποίες δεν ελέγχουμε. Παρακαλούμε σημειώστε ότι ο Δικτυακός Τόπος μπορεί να περιέχει συνδέσεις προς άλλους δικτυακούς τόπους. Για παράδειγμα, εάν κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση στον Δικτυακό Τόπο και συνδεθείτε σε έναν άλλο δικτυακό τόπο, τότε η παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δεν θα ισχύει για οποιαδήποτε πληροφορία που συλλέγεται σε αυτόν το δικτυακό τόπο. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα άλλων δικτυακών τόπων και σας συνιστούμε να διαβάσετε την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κάθε ιστοτόπου που επισκέπτεστε. Η παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων διασφαλίζει ότι το SkinBox:

• Συμμορφώνεται με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, όπως ορίζει η εν ισχύ Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ΔΠΧ)

• Προστατεύει τα δικαιώματα του προσωπικού, των πελατών/χρηστών και των συνεργατών

• Διασφαλίζει διαφάνεια στα ζητήματα επεξεργασίας και αποθήκευσης των δεδομένων

• Προστατεύεται από τους κινδύνους παραβίασης των δεδομένων

2. Νόμιμη Βάση Για Την Επεξεργασία Δεδομένων

H ατομική επιχείρηση «ΓΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ», με έδρα στην Αθήνα, οδό Παπαδά 53 (ΤΚ 11526), ΑΦΜ: 139775660 (ΔΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ) λειτουργεί ως Εταιρεία εμπορίας καλλυντικών προϊόντων, προϊόντων καλλωπισμού συναφών προϊόντων. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία δηλώνετε οπουδήποτε στο διαδικτυακό τόπο, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για λόγους οι οποίοι αφορούν τις συναλλαγές σας με εμάς, όπως αυτές αναλύονται στους Γενικούς Όρους Χρήσης, και συγκεκριμένα:   

(α) Για την τήρηση προσωπικού σας Λογαριασμού στο SkinBox, διατηρούμε τα δεδομένα τα οποία μας χορηγείτε οικειοθελώς. 

(β) για τη διεκπεραίωση παραγγελιών και συναλλαγών, 

(γ) για την επικοινωνία του SkinBox μαζί σας για την ενημέρωσή σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, κατόπιν ρητής συγκατάθεσής σας,

(δ) για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών η επεξεργασία των οποίων πραγματοποιείται και στα πλαίσια της άσκησης του εννόμου συμφέροντος του Υπευθύνου Επεξεργασίας, 

(ε) τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας για την οποία τα χορηγείτε, ενώ δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), χωρίς να τηρηθούν οι νομοθετικές διατάξεις σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

(στ) προωθούμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα  σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram), καθώς και από τη Google, τις πλατφόρμες Skroutz και BestPrice και Affiliate networks για την εξυπηρέτηση στατιστικών, διαφημιστικών και σκοπών προώθησης καθώς και για την απόδοση προμηθειών αγοράς που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων  affiliate προγραμμάτων.

Μέσω των cookies που αποδέχεστε καθώς μπαίνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακολουθείτε μέσω αυτών τα νέα μας για τυχόν νέες αφίξεις καθώς και προσφορές των προϊόντων μας εναρμονισμένοι πάντοτε με τις κοινοτικές οδηγίες περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους ενημερώσεις και διαφημίσεις μπορείτε να προβείτε σε εκκαθάριση του ιστορικού σας είτε να επισημάνετε τη διαφήμιση ως ανεπιθύμητη.

Συνοπτικά, ζητάμε μόνον τις  πληροφορίες που είναι απαραίτητες ώστε να λάβετε το μέγιστο των υπηρεσιών μας όπως το όνομα σας, το επίθετο, το e-mail επικοινωνίας και επιβεβαίωσης του λογαριασμού και των συναλλαγών καθώς και κωδικό πρόσβασης για τη δημιουργία λογαριασμού. Κατόπιν για την ολοκλήρωση της συναλλαγής ζητούμε  τη  διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας καθώς και τη διεύθυνση τιμολόγησης (αν είναι διαφορετικές), τον ταχυδρομικό κώδικα εκάστης περιοχής και το κινητό σας τηλέφωνο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών τότε επιπλέον χρειαζόμαστε την επωνυμία της εταιρείας σας, το ΑΦΜ και τη Δ.Ο.Υ. στην οποία υπάγεται η επιχείρησή σας. Πραγματοποιείται επίσης καταγραφή ιστορικού παραγγελιών και λίστα με επιθυμητά προϊόντα που επιλέγει ο χρήστης, για τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διευκόλυνση του χρήστη των υπηρεσιών μας.

Σε κάθε περίπτωση, το κριτήριο που χρησιμοποιείται για τον καθορισμό της περιόδου αποθήκευσης βασίζεται στη συμμόρφωση με τις προθεσμίες που επιτρέπονται από το νόμο και τις αρχές της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, του περιορισμού της αποθήκευσης ή της ορθολογικής διαχείρισης των αρχείων μας.  

3. Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η πλατφόρμα online πώλησης καλλυντικών και συναφών προϊόντων SkinBox εφαρμόζει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, τα κατάλληλα τεχνικά, φυσικά και διοικητικά μέτρα ασφάλειας δεδομένων για την προστασία των δεδομένων από απώλεια, κακή χρήση, ζημιά ή τροποποίηση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και αποκάλυψη όπως προβλέπεται στο άρθρο 32 του ΓΚΠΔ 679/2016 προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας έναντι των κινδύνων, περιλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, κατά περίπτωση: 

α) της κρυπτογράφησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα β) της δυνατότητας διασφάλισης του απορρήτου (άρθρο 90  ΓΚΠΔ 679/2016), της ακεραιότητας, της διαθεσιμότητας και της αξιοπιστίας των συστημάτων και των υπηρεσιών επεξεργασίας σε συνεχή βάση, γ) της δυνατότητας αποκατάστασης της διαθεσιμότητας και της πρόσβασης σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε εύθετο χρόνο σε περίπτωση φυσικού ή τεχνικού συμβάντος, δ) διαδικασία για την τακτική δοκιμή, εκτίμηση και αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των τεχνικών και των οργανωτικών μέτρων για τη διασφάλιση της ασφάλειας της επεξεργασίας. 

Περαιτέρω το SkinBox λαμβάνει μέτρα ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε φυσικό πρόσωπο που ενεργεί υπό την εποπτεία του υπευθύνου επεξεργασίας ή του εκτελούντος την επεξεργασία το οποίο έχει πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα επεξεργάζεται μόνο κατ’ εντολή του υπευθύνου επεξεργασίας, και περιορίζει την πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες σε εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της. Ενδεικτικά από τα άλλα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος  ασφάλειας των πληροφοριών μας  είναι:  

• Η πλατφόρμα SkinBox δηλώνει ότι έχει υιοθετήσει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να εγγυηθεί την ασφάλεια και ακεραιότητα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που μεταχειρίζεται, καθώς και για να αποφευχθεί η απώλεια, αλλοίωση και/ή πρόσβαση εκ μέρους μη εγκεκριμένων τρίτων προσώπων.

• Προβαίνει στη χρήση πρωτοκόλλου “https” για τη ασφαλή και κρυπτογραφημένη επικοινωνία πελάτη με εμάς.

• Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας έχουμε λάβει κάθε δυνατό μέτρο, συνεργαζόμενο με την τράπεζα Eurobank, χρησιμοποιώντας το πλέον ασφαλές πρωτόκολλο SSL 128-bit encryption της τράπεζας, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, έτσι ώστε να μη μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχθούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

4. Κατηγορίες Δεδομένων τα οποία συλλέγονται

Κατά την επίσκεψή σας στο Δικτυακό τόπο και προκειμένου α) να εγγραφείτε ως μέλος στο SkinBox και να ανοίξετε Λογαριασμό, β) να εγγραφείτε στην Υπηρεσία Newsletter του SkinBox, γ) να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και για προσφορές και προωθητικές ενέργειες, δ) ή και να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σύμφωνα με το νόμο και τους Γενικούς Όρους Χρήσης, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε αποδεχτεί τους Γενικούς Όρους Χρήσης του SkinBox και την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, καθόσον είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όπως ενδεικτικά όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, email,  αριθμός τηλεφώνου, κλπ.). Ειδικότερα για την περιήγησή σας στον Δικτυακό Τόπο δε σας ζητείται από το SkinBox κανένα ευαίσθητο προσωπικό σας στοιχείο.  

Αναλυτικότερα, το SkinBox συλλέγει τα παρακάτω στοιχεία από εσάς, τα οποία εσείς χορηγείτε οικειοθελώς για το σκοπό της εγγραφής σας ως μέλος και τη δημιουργία λογαριασμού προσωπικού σας Προφίλ και λογαριασμού στο SkinBox: το όνομα σας, το επίθετο, το e-mail επικοινωνίας και επιβεβαίωσης του λογαριασμού και των συναλλαγών καθώς και κωδικό πρόσβασης για τη δημιουργία λογαριασμού. Κατόπιν για την ολοκλήρωση της συναλλαγής ζητούμε  τη  διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας καθώς και τη διεύθυνση τιμολόγησης (αν είναι διαφορετικές), τον ταχυδρομικό κώδικα εκάστης περιοχής και το κινητό σας τηλέφωνο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών τότε επιπλέον χρειαζόμαστε την επωνυμία της εταιρείας σας, το ΑΦΜ και τη Δ.Ο.Υ. που υπάγεται η εταιρεία σας. Πραγματοποιείται επίσης καταγραφή ιστορικού παραγγελιών και λίστα με επιθυμητά προϊόντα που επιλέγει ο χρήστης, για τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διευκόλυνση του χρήστη των υπηρεσιών μας. Επίσης για την εγγραφή σας στην υπηρεσία Newsletter με σκοπό την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών δελτίων για το SkinBox και τα νέα μας,  ζητάμε να μας χορηγήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email). 

5.  Πηγές Συλλογής Δεδομένων

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα: 1) απευθείας από τα στοιχεία που μας χορηγείτε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας και την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας, 2) το Internet (εταιρικά sites και άλλες δημόσιες πηγές) 3) Εφαρμογές τρίτων (Facebook, Google Analytics κτλ). Οι πελάτες οι οποίοι κάνουν χρήση του Δικτυακού Τόπου ή/ και συναλλάσσονται μέσω αυτών, συμφωνούν και αποδέχονται τα κατωτέρω:  

• Οι πληροφορίες και το υλικό τα οποία περιέχονται στον Δικτυακό Τόπο αποτελούν ιδιοκτησία του SkinBox. Οι πληροφορίες και το υλικό μπορούν να χρησιμοποιούνται ελεύθερα από τους επισκέπτες/πελάτες, δεν επιτρέπεται όμως η αντιγραφή, αναπαραγωγή ή/και επαναδημοσίευση των πληροφοριών αυτών για οποιοδήποτε λόγο παρά μόνο με την έγγραφη συναίνεση της Εταιρίας την οποία αφορούν.

• Ως υπεύθυνοι επεξεργασίας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στον Δικτυακό Τόπο, σε καμία περίπτωση όμως δε δεσμευόμαστε από το περιεχόμενο αυτών, εκτός αν το αντίθετο προβλέπεται ρητά. Οι πληροφορίες και το υλικό που περιέχεται στον Δικτυακό Τόπο υπόκεινται σε μεταβολές οι οποίες θα ισχύουν από την ανάρτησή τους στο Δικτυακό Τόπο. Οι πελάτες θεωρείται ότι κατά την είσοδό τους στην πλατφόρμα και τη χρήση της γνωρίζουν και έχουν ενημερωθεί για τους όρους, όπως ισχύουν κάθε φορά. 

• Το SkinBox δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε λάθος ή ανακρίβεια στη διαβίβαση πληροφοριών και/ή εντολών από τον πελάτη/χρήστη, παρεμβολές, πλαστοπροσωπία, εσφαλμένη αναγραφή στοιχείων ή μη λειτουργία του συστήματος λόγω ανωτέρας βίας ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο που δεν οφείλεται σε βαρεία αμέλεια ή δόλο της Εταιρίας ή/και των υπαλλήλων της.

• Το SkinBox έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια και την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών που αφορούν του επισκέπτες και τους πελάτες/χρήστες του Δικτυακού Τόπου. Ωστόσο δε φέρει καμία ευθύνη αν παρά την άσκηση της δέουσας επιμέλειας παραβιασθεί το απόρρητο των πληροφοριών αυτών.

6. Σε τι είδους επεξεργασία δεδομένων προβαίνει το SkinBox

Τα προσωπικά δεδομένα του ενδιαφερομένου θα υπόκεινται σε επεξεργασία με τους ακόλουθους σκοπούς κατά περίπτωση:

• Διαχείριση και ανάπτυξη της εγγραφής στο στην πλατφόρμα μας. Η εγγραφή σημαίνει την επεξεργασία των προφίλ πλοήγησης του χρήστη. Το εν λόγω προφίλ συνιστά τη χρήση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη και τα στοιχεία πλοήγησής του καθώς και τα προϊόντα που προβλήθηκαν ή προστέθηκαν στο καλάθι, τις ενότητες της ιστοσελίδας που επισκέφθηκε, την τοποθεσία για να αξιολογηθούν οι προτιμήσεις ή/και τα προσωπικά ενδιαφέροντα με στόχο να προσφέρουμε στον πελάτη τα περιεχόμενα του της πλατφόρμας, τις προσφορές, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που ταιριάζουν στο προφίλ του.

• Διαχείριση και ανάπτυξη των ηλεκτρονικών αγορών. Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες του πελάτη για να επεξεργαστούμε και να παραδώσουμε την παραγγελία του, να τον ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και/ή SMS για την κατάσταση της παραγγελίας του.

• Διαχείριση και αποστολή πληροφοριών σχετικά με αποκλειστικές προσφορές, νέα και εξατομικευμένες πληροφορίες που προσαρμόζονται στο προφίλ, τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου ως πελάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS, ταχυδρομείου ή οποιουδήποτε άλλου μέσου επικοινωνίας και/ή ψηφιακής πλατφόρμας. Η αποστολή αυτών των πληροφοριών συνιστά τη δημιουργία προφίλ χρηστών που συνεπάγεται τη χρήση προσωπικών δεδομένων, ιστορικού αγορών (εάν υπάρχει), καθώς και πληροφοριών πλοήγησης στην πλατφόρμα SkinBox για την αξιολόγηση ορισμένων στοιχείων σχετικών με τις προσωπικές προτιμήσεις σας με στόχο να σας προσφερθούν εμπορικές ανακοινώσεις κατάλληλες για το προφίλ σας. Κατά περίπτωση, κάποιες προσωπικές πληροφορίες του πελάτη μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την εξατομίκευση ανακοινώσεων σε ψηφιακά μέσα.

• Απάντηση στην εξάσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής, καθώς και σε ερωτήματα και καταγγελίες.

• Διαχείριση και αποστολή εντύπων πιστοποίησης αγοράς: ψηφιακή απόδειξη ή τιμολόγιο.

7.  Χρονικό διάστημα που διατηρούμε τα δεδομένα σας σε αρχείο

Η πλατφόρμα SkinBox φυλάσσει τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για το χρονικό διάστημα το οποίο κρίνεται ευλόγως απαραίτητο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες που προκύπτουν για τυχόν βελτιώσεις, ενεργοποίηση υπηρεσιών και συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα για εύλογο χρονικό διάστημα ακόμα και αφού ο ενδιαφερόμενος έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μας. 

Η ισχύς της συναίνεσης που δόθηκε δεν έχει διάρκεια μεγαλύτερη από 12 μήνες, και μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας, απαιτείται νέα συναίνεση, όταν γίνεται επίσκεψη στην πλατφόρμα μας.

8. Τα δικαιώματά σας σε σχέση με την επεξεργασία των δεδομένων σας

(α). Δικαίωμα πρόσβασης.

Έχετε δικαίωμα να αποκτήσετε επιβεβαίωση σχετικά με το αν η πλατφόρμα μας διαχειρίζεται προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν ή όχι, καθώς και να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που διαθέτουμε για εσάς.

(β). Δικαίωμα διόρθωσης.

Έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν αυτά είναι ανακριβή ή να τα συμπληρώσετε.

(γ). Δικαίωμα διαγραφής.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν, μεταξύ άλλων, τα δεδομένα δεν είναι πια απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συγκεντρώθηκαν.

(δ). Δικαίωμα δέσμευσης.

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη δέσμευση της μεταχείρισης των δεδομένων σας, στην οποία περίπτωση θα τα διατηρήσουμε για την εξάσκηση ή υπεράσπιση ενάντια καταγγελίας.

(ε). Δικαίωμα φορητότητας.

Έχετε δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη μορφή, κοινής χρήσης και μηχανικής ανάγνωσης και να τα αποστείλετε σε άλλον υπεύθυνο όταν η μεταχείριση βασίζεται στη συγκατάθεση ή σε συμβόλαιο, και γίνεται με αυτόματα μέσα.

(στ). Δικαίωμα αντίθεσης.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων βάσει δημοσίου ή νόμιμου συμφέροντος εκ μέρους της πλατφόρμας SkinBox, συμπεριλαμβανομένης της μεταχείρισης προφίλ. Στην περίπτωση αυτή, το SkinBox θα σταματήσει να διαχειρίζεται τα δεδομένα, παρά μόνο για επιτακτικούς νόμιμους λόγους ή για την εξάσκηση ή υπεράσπιση καταγγελίας.

(ζ). Αυτόματες ατομικές αποφάσεις.

Έχετε δικαίωμα να μην είστε αντικείμενο απόφασης που λαμβάνεται βάσει αυτόματης μεταχείρισης, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης προφίλ, και η οποία φέρει νομικές συνέπειες για εσάς ή σας επηρεάζει σημαντικά με παρόμοιο τρόπο. Ωστόσο, δε θα είναι δυνατόν να εξασκήσετε το εν λόγω δικαίωμα σε περίπτωση που η απόφαση απαιτείται για την εκτέλεση ενός συμβολαίου ανάμεσα σε εσάς και την πλατφόρμα SkinBox, σε περίπτωση που εξουσιοδοτείται από το ισχύον δίκαιο για το SkinBox με την προϋπόθεση ότι θεσπίζονται κατάλληλα μέτρα για να προφυλαχτούν τα δικαιώματά σας, οι ελευθερίες σας και τα νόμιμα συμφέροντά σας, ή σε περίπτωση που βασίζεται σε δική σας ρητή συγκατάθεση.

(η). Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας.

Μπορείτε να υποβάλετε την καταγγελία σας στην Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας προσωπικών Δεδομένων.

9.  Διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων

• Τα δεδομένα σας θα διαβιβαστούν στους εργαζομένους του SkinBox για τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτησή σας και ιδίως τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

• Στα πλαίσια ορισμένων λειτουργιών της πλατφόρμας και του Δικτυακού Τόπου, κοινοποιούμε σε νομικά πρόσωπα (Google, Facebook, Instagram, Skroutz, BestPrice) ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών/χρηστών του Διαδικτυακού Τόπου μας από cookies (όπως ενδεικτικά διεύθυνση IP και όλη την αλληλεπίδραση του χρήστη με την εφαρμογή).

• Τα δεδομένα τα οποία συλλέγει το εργαλείο της Google Analytics όπως ενδεικτικά η διεύθυνση (url) την οποία που επισκέφτηκε ο χρήστης, την ενέργεια (action) την οποία πραγματοποίησε καθώς και την ώρα που παρέμεινε στην κάθε σελίδα (retention), διαβιβάζονται κατά κανόνα σε έναν Server της Google και αποθηκεύονται εκεί.

• Σε κάθε διαβίβαση λαμβάνουμε πάντα κάθε μέτρο ώστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα οποία και θα διαβιβάζονται, θα είναι πάντα τα ελάχιστα αναγκαία και ότι θα συντρέχουν πάντα οι προϋποθέσεις για νόμιμη και θεμιτή επεξεργασία.

• Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να διαβιβαστούν και σε τρίτους εκτός της πλατφόρμας SkinBox, μόνο κατόπιν έκδοσης ειδικής σχετικής εντολής από κάποια αρμόδια δημόσια υπηρεσία ή/και κρατικό φορέα, στην οποία περίπτωση το SkinBox θα είναι υποχρεωμένο να το πράξει.

10. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε τρίτες χώρες. 

Η επεξεργασία δεδομένων πραγματοποιείται, σε γενικές γραμμές, από παρόχους υπηρεσιών εγκατεστημένους εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή σε χώρες οι οποίες έχουν δηλώσει επαρκή επίπεδο προστασίας.

11. Υποβολή καταγγελίας/διαμαρτυρίας

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας μπορείτε να απευθύνεστε σε εμάς στο email info@skinbox.gr και στο τηλέφωνο:  2110131323.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της είτε ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις οδηγίες της Αρχής στην ιστοσελίδα http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,211532&_dad=portal&_schema=PORTAL.

12. Cookies & άλλες Τεχνολογίες

Τα cookies είναι αρχεία που εγκαθίστανται στον υπολογιστή, το τηλέφωνο, το tablet ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή χρησιμοποιεί ο χρήστης, με σκοπό να καταγράψουν τις δραστηριότητές του για όσο χρόνο πλοηγείται στην παρούσα ιστοσελίδα. Επιπλέον, τα cookies μας βοηθούν να βλέπουμε την απόδοση και την επισκεψιμότητα του Δικτυακού Τόπου μας, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό της, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών μας.

Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του δικτυακού τόπου, μέσω τηλεφώνου, e-mail, κ.λπ. Επιπλέον, με την χρήση των cookies δεν υπάρχει πρόσβαση στα έγγραφα ή αρχεία του υπολογιστή σας.

Χρησιμοποιούμε μόνον τα τεχνικώς απαραίτητα cookies που είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του Δικτυακού Τόπου, που σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του Δικτυακού Τόπου μας (session id, καταγραφή αποδοχής ή μη των cookies). Επιπλέον αποθηκεύονται cookies που χρησιμοποιούνται από την Facebook και την Google, το BestPrice και το Skroutz και Affiliate networks  για καταγραφή στατιστικών, διαφημιστικούς σκοπούς και απόδοση προμηθειών αγοράς μέσω συνδέσμων  affiliate προγραμμάτων.

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης αποδεχτεί τη χρήση cookies, δύναται πλέον να γίνει χρήση των ακόλουθων ειδών cookies: Cookies Λειτουργικότητας, Cookies προτιμήσεων, Cookies Διαφήμισης, Cookies Analytics, Cookies για λειτουργίες διαφήμισης του Google Analytics.

Δεν επιθυμείτε τη χρήση cookies; Μπορείτε να ενεργοποιήσετε, να απενεργοποιήσετε ή και να σβήσετε εντελώς τα cookies μέσα από τις επιλογές ρύθμισης στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, στον Chrome, μπορείτε να κάνετε κλικ στο μενού του Chrome και στη συνέχεια να επιλέξετε Settings/ Privacy/ Content Settings και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies, ορισμένα μέρη του Δικτυακού Τόπου ή και της εφαρμογής μπορεί να μη λειτουργούν επαρκώς.

Το Software του Δικτυακού Τόπου είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εξασφαλίζεται το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες περιέχονται στις αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω του Δικτυακού Τόπου είναι το ίδιο ασφαλείς και απόρρητες. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι οι οποίοι έχουν κατάλληλη εκπαίδευση στο χειρισμό πληροφοριών και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των πελατών, θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές και σε κάθε περίπτωση μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο για την ικανοποίηση αιτημάτων σας.

13.  Τροποποιήσεις

Το SkinBox διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους των συναλλαγών και θα έχουν ισχύ από την ημερομηνία αναρτήσεως τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Συνακόλουθα προτρέπουμε τους πελάτες/χρήστες να ελέγχουν περιοδικά αυτή τη σελίδα προκειμένου να ενημερώνονται για τις πρόσφατες πληροφορίες πάνω στις πρακτικές απορρήτου. Σε κάθε περίπτωση οι πελάτες/χρήστες θα ενημερωθούν μέσω e-mail ή μέσω μίας προειδοποίησης στον Δικτυακό Τόπο για τις αλλαγές στην εν λόγω πολιτική.   

14. Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Όλα τα πνευματικά και βιομηχανικά δικαιώματα της Σελίδας και των περιεχομένων της, συμπεριλαμβανομένης της επικεφαλίδας και των εικόνων, του ήχου, σχεδίων, κειμένων, γραφικών, λογοτύπων, εικονιδίων, συνδυασμών εμπορικών επωνυμιών, μαρκών, έργων, εικονογραφήσεων, φωτογραφιών ή βιομηχανικών σχεδίων και οποιωνδήποτε άλλων στοιχείων θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε βιομηχανικό και εμπορικό επίπεδο αποτελούν ιδιοκτησία και κατοχή της πλατφόρμας SkinBox ή τρίτων κατόχων που έχουν εξουσιοδοτήσει την χρήση τους σε εμάς.

Ο χρήστης αποδέχεται ότι σέβεται τα πνευματικά και βιομηχανικά δικαιώματα ιδιοκτησίας της πλατφόρμας. Ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιεί την Σελίδα και τα περιεχόμενά της για προσωπική του χρήση. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται και ο χρήστης θα χρειαστεί να ζητήσει την ρητή και γραπτή εξουσιοδότησή μας. 

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιούμε cookies για την παροχή υπηρεσιών. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συναινείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.