Αποστολή με BOX NOW μόνο με 1,40€ μέχρι 31 Μαΐου. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας 35 € και άνω!

Η ιδέα του skinbox.gr ξεκίνησε από την δική μας ανάγκη ως καταναλωτές να βρούμε τα προϊόντα της K-beauty. Είμαστε υποστηρικτές του korean skincare και διαπιστώσαμε ότι στην ελληνική αγορά δεν κυκλοφορούσαν κορεάτικα καλλυντικά. Είναι περιζήτητα από την Ανατολή μέχρι τη Δύση, λόγω της υψηλής τους ποιότητας, του χαμηλού τους κόστους και τα περισσότερα είναι vegan και cruelty free καλλυντικά. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Skinbox. 

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, επιλέγονται από εμάς με αυστηρά κριτήρια ως προς τα συστατικά, την αποτελεσματικότητα και την γενικότερη ποιότητά τους.

Επιδίωξή μας είναι η ενημέρωση, η προσέλκυση και φυσικά, η ικανοποίηση των καταναλωτών από τα ευεργετικά αποτελέσματα της Κορεάτικης ρουτίνας περιποίησης του δέρματος (K-beauty)– μιας ολόκληρης φιλοσοφίας και ενός ποιοτικού τρόπου ζωής. Περισσότερα για τη φιλοσοφία της K-beauty μπορείτε να διαβάσετε εδώ! 

Ταυτόχρονα, φροντίζουμε για την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας καθημερινά, απαντώντας στις απορίες τους και γνωρίζοντάς τους συχνά, νέα κορεάτικα καλλυντικά. 

Product added to wishlist